IK Sleipner Bowling

IK Sleipner Bowling
IK Sleipner Bowling bildades 1944 och har under lång tid varit en framgångsrik klubb och varit etablerade i toppskiktet inom svensk bowling från 50-talet ända till 90-talet (mer information finns under Historik). Efter den svacka som klubben hade i början av 2000-talet, började vi sakta men säkert resa oss ur askan, och idag är vi fler medlemmar än på mycket länge, både damer och herrar. Vårt representationslag ligger i division 2, och vårt farmarlag i division 3.
Vi siktar på att representationslaget ska finnas med i kvalet mot division 1, och vi får med spänning se vad vårt farmarlag ställer till med i division 3. Vi ser framåt med tillförsikt.

Träningstider
Vi har gemensam träning, på följande tid och plats:

Haga Bowling, Norrköping
Torsdagar 19.10 – 20.20

Spelaravgifter
Spelaravgiften för licensierade spelare 2019-2020 är 500:- per månad (helår) och för studerande 100:- per månad. Övriga som vill träna med oss betalar 40:- per tillfälle i mån av plats.

Nya medlemmar
Vi vill gärna öka antalet medlemmar i vår klubb. Om ni är intresserade av att börja bowla så kom till vår träning, eller hör av er till någon av våra kontaktpersoner i styrelsen eller lagledningen, så berättar vi mer om vår klubb. Och kom ihåg, alla är välkomna.